Miksi valita Osstem Implant?

OSSTEM IMPLANT - kappalemääriltään maailman eniten käytetty hammasimplanttimerkki

OSSTEM IMPLANT on noussut maailman suurimmaksi hammasimplanttien valmistajaksi myyntimäärien osalta.

Korean johtava implanttivalmistaja Osstem Implant myi vuonna 2017 2,33 miljoonaa implanttia, joka on eniten globaalien valmistajien joukossa. Osstem Implanttia seuraavat Zimmer Biomet 1,88 miljoonalla ja Nobel Biocare 1,87 miljoonalla implantilla. Tieto perustuu raporttiin "Dental Implant Competitor Insight 2018". Raportin on laatinut Torontolainen Millennium Research Group, joka on maailman suurin lääketieteellisten laitteiden markkinatutkimusten toimittaja.

Kyseessä on merkittävä saavutus, koska Osstem Implant on noussut maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten käyttämäksi implanttimerkiksi. Vuonna 2018 yhtiö oli myös listan ensimmäisenä myynnin ollessa 2,86 miljoonaa implanttia. Osstem myy tuotteita yli 70 maassa ja sillä on 25 paikallista tytäryhtiötä.

Osstem Implantin nousu maailman johtavaan asemaan heijastaa sen intohimoa tutkimusta, tuotekehitystä ja laadukasta kliinistä koulutusta kohtaan, jota Osstem tarjoaa paikallisille ja ulkomaisille hammaslääkäreille. Jatkuva panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on avain implanttimyynnin kasvuun. Osstem kehittää edelleen menestykselliseen hammashoitoon tarvittavia taitoja ja tuottaa asiakkaan kannalta parasta laatua olevia tuotteita.

 

Osstem Implantin pinnan puhtaus -tutkimus

Osstem käyttää implanteissaan ainoastaan parhaita materiaaleja ja tuotantomenetelmiä, jotka takaavat puhtaan ja turvallisen implanttipinnan, johon lääkärit ja potilaat voivat varmasti luottaa.

Osstem Implant -hammasimplantin hiekkapuhalluspartikkeleiden jäämät todettiin tutkimuksessa vähäisiksi. Korkeimmat partikkelijäämät havaittiin Straumann-implanteilla (BLX Roxolid SLActive, BL Roxolid SLA, BL Roxolid SLActive), sekä Thommen Medical -implanteilla (SPI Element Inicell).

Al2O3 Particles on Titanium Dental Implant Systems following Sandblasting and Acid-Etching Process
P. Schupbach , R.Glauser, S.Bauer
International Journal of Biomaterials
Volume 2019, Article ID 6318429
https://doi.org/10.1155/2019/6318429

Lataa tutkimus tästä (PDF)

Miksi valita Osstem Implant?

Osstem Implant -tuotteiden avulla tarjoat potilaillesi kohtuuhintaista implanttihoitoa - tinkimättä lainkaan laadusta. Osat valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista ja sopivat tarkasti paikoilleen. Lisäksi saat kattavan takuun tuotteillemme. 

Osstem tarjoaa useita innovatiivisia tuotteita turvalliseen ja potilasystävälliseen kirurgiaan. Osstem on kehittänyt uudet tuotteet mm. sinuskirurgiaan sekä ohjaimen avulla tapahtuvaan kirurgiaan.

Mielestämme nykyaikaisesta fikstuurasta ei tarvitse maksaa yli 400 euroa. Osstem-tuotteiden myötä saat implanttituotteet jopa 60 %:a edullisemmin. Haluamme olla auttamassa suomalaisia saamaan edullisempaa implanttihoitoa. Kallis hoito on osaltaan vaikuttamassa Suomen verrattain alhaisiin implanttiasennusmääriin.

Asennusmäärät vuodessa:

Suomi n. 20 000 implantointia

Ruotsi n. 100 000 implantointia

Etelä-Korea n. 1 250 000 implantointia

Laaja valikoima implantituotteita

Osstem tarjoaa laajan valikoiman fikstuuroja. Mukaan lukien mini-implantit, short-implantit, ultraleveät implantit, luutason- ja kudostason implantit. Kaikki yhdeltä valmistajalta.

Luutason / subkrestaalinen TS SA ja kudostason SS SA -tuotesarjat on valmistettu laadukkaasta titaanimateriaalista. Fikstuuran pinta on hiekkapuhallettu sekä happoetsattu. Pintakäsittelyn ansiosta fikstuuran pinta-ala kasvaa huomattavasti ja luutuminen tapahtuu nopeasti ja luotettavasti. Fikstuuran muoto ja kierteet mahdollistavat miellyttävän asentamisen sekä erinomaisen primääriretention.

Lisäksi Osstemin tytäryhtiön HIOSSEN:in ETIII NH -implantti omaa superhydrofiilisen pinnan, joka nopeuttaa luutumista.

Osstem tarjoaa kattavan valikoiman tehdasjatkeita, joilla voidaan hoitaa kaikki vaativatkin kliiniset tilanteet. Laaja valikoima paranemisjatkeita mahdollistaa pehmytkudosmuotoilun myös vaativassa sairaalaympäristössä. Implantin ja jatkeen kooninen sisäliitos takaa varman kiinnityksen ilman mikroliikettä, mikropumppausta tai mikrovuotoa. Kaikilla Suomessa myytävillä Osstem-tuotteilla on luonnollisesti tarvittavat sertifikaatit.

Tutustu tuotteisiin sivuillamme www.kompodent.fi

Tutkimus

Osstem tekee laajaa tutkimusyhteistyötä eri yliopistojen ja klinikoiden kanssa tarjotakseen huippulaadukkaat ja turvalliset implanttituotteet ja saamaan palautteet alan ammattilaisilta.

Osstem kehittää uusia implanttipinnoitteita, joilla luutumista voidaan nopeuttaa. Näitä ovat mm. BA, CA ja SOI pintakäsittelyt.

Koulutus

Osstem tarjoaa koulutusta mm. omassa AIC-koulutuskeskuksessa. Kouluttujat ovat alansa huippuammattilaisia ja kursseja on aloitteleville sekä kokeneille hammaslääkäreille sekä kirurgeille.

Ota Kompodentiin yhteyttä ja tiedustele sinulle sopivia koulutustapahtumia. Osstem järjestää vuosittain myös luentoseminaareja Euroopassa ja maailmalla. Osstem World Meeting on Osstemin suurin kansainvälinen tapahtuma, joka kerää vuosittain tuhansia ammattilaisia.

Osstem verkkoluennot ja kurssit www.kompodent.fi/event

Takuu

Tilanteessa, jossa implantointi jostain syystä epäonnistuu, tulemme sinua vastaan ja korvaamme implantin uudella. Osstem-fikstuuroille annamme 10 vuoden materiaalitakuun.

Miten pääsen alkuun?

Soita meille Kompodentiin ja sovi esittely vastaanotollesi. Voit tutustua tuotteisiin, ladata katalogit ja ohjeet myös sivustollamme www.kompodent.fi. Sivulta voit rekisteröitymisen jälkeen tehdä myös tilauksia.


Hammaslaboratoriot

Kaikki implanttitöitä valmistavat laboratoriot ottavat Osstem-tuotteet vaivattomasti käyttöön. Laadukkaat tehdasjatkeet voi tilata Kompodentista ja työskentely ei eroa muista merkeistä. Kattavat materiaali- ja työohjeet löydät Osstem-kirjoista ja tuotekatalogeista.

 

Custom-jatkeet ja muut CAD/CAM-tuotteet

Osstem-järjestelmään on saatavilla useilta toimijoilta custom-jatkeita. Tarvittavat kirjastot löytyvät mm. 3Shape- ja Exocad-järjestelmiin.

Osstem SmartFit Abutment

Osstem Implantin oma jyrsintäpalvelu yksilöllisten jatkeiden valmistukseen. Kysy lisää Kompodentista.

PlanEasyMill
Yksilölliset jatkeet sekä siltarungot.

Muut laboratoriot
Kysy käyttämästäsi hammaslaboratoriosta Osstem-jatkeista.

Muut custom-jatkeiden valmistajat
Osstem Implanttien päälle voidaan valmistaa custon-jatkeita ulkopuolisissa palveluissa, ATLANTIS & ISUS, cara I-Bridge.

OSSTEM CEREC -jatkeet

Osstem Implant-järjestelmään on saatavana aidot alkuperäiset Osstemin valmistamat jatkeet. Katso jatkeet Kompodent.fi verkkokaupasta.

Osstem Guide kirurginen ohjain

Osstem Guide -ohjaimella implantin asennussuunta, syvyys ja sijainti voidaan määrittää tarkasti. Ohjain auttaa erityisesti usean implantin asennuksessa tai muuten vaativissä asennusleikkauksissa.

Osstem Guide Kit saatavilla eri versioina verkkokaupassamme.

Oikomishoidon ruuvit

Onko Osstemilla ankkurointiruuveja oikomishoitoon

Kyllä, Osstemilta on saatavilla järjestelmä oikomishoitoihin. Voit tutustua oikomisruuveihin lataamalla katalogin sivultamme.