Osstem Premium implantit

Mistä tunnistaa premium-hammasimplantit?

Hammasimplantteja on kehitetty jo vuosikymmeniä ja nykyään valmistajia on maailmassa satoja. Hammasimplanteissa ja niitä valmistavissa yrityksissä on kuitenkin eroja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Suurena pörssiyrityksenä Osstem Implant:n on mahdollista ylläpitää tutkimusta ja kehittää jatkuvasti tuotteita implantologiaan. Siksi tunnistat premium Osstem -implantit seuraavista ominaisuuksista.

Tutkimus

Osstem Implant tutkii ja kehittää itsenäisesti tuotteita implantologiaan omassa tuote- ja tutkimuskeskuksessaan Etelä Koreassa ja Yhdysvalloissa.

Iso valmistaja

Osstemin valmistamia hammasimplantteja asennetaan vuosittain miljoonia kappaleita ympäri maailman. Suuret asennusmäärät takaavat turvalliset ja laajasti seuratut tuotteet. Varaosien saanti on myös turvattu pitkällä aikavälillä.

1997 perustettu Osstem Implant nousi 2017 maailman myydyimmäksi hammasimplanttimerkiksi ja kuuluu kuuden ison ns. "Big 6" implanttivalmistajien ryhmään, joita mm. sijoittaja-analyytikot usein seuraavat analysoidakseen maailmanlaajuisia implanttimarkkinoita.

Takuu

Osstem-fikstuuroille annamme 10 vuoden materiaalitakuun. Takuu edellyttää alkuperäisten Osstem Implant -osien käyttöä hoidossa.

Laaja valikoima

Osstem-implantteja on saatavilla laaja valikoima. Lääkäri voi yhdeltä ja samalta valmistajalta valita potilaiden tarpeisiin yksilöidyn implanttivaihtoehdon.

Osstem implantin päälle lääkäri voi valita laajasta valikoimasta aidon Osstem-tehdasjatkeen.
Lääkärin ei tarvitse käyttää ulkopuolisen valmistajan geneerisiä kopio-osia alentamaan implantoinnin materiaalikustannuksia, jolloin lähes kaikissa tapauksissa valmistajan antama implantin takuu raukeaa.

Välineistö kirurgiaan

Implanttien lisäksi Osstem kehittää ja valmistaa välineistöä kirurgiaan. Suomessa on mm. laajasti käytössä Osstemin kehittämä CAS-KIT sinus lift -järjestelmä poskiontelonpohjan kohottamiseen.

Laatu

Osstem-tuotteet valmistetaan vain laadukkaista materiaaleista ja tuotantoprosessi takaa tutkitusti puhtaan implanttipinnan ilman likajäämiä.
Lue lisää tutkimuksesta, jossa verrattiin 9 eri implantin pinnan puhtautta.
Osstem-osien työstötarkkuus on huippuluokkaa, joten voit olla varma, että aidot Osstemin valmistamat osat sopivat keskenään tarkasti paikoilleen.
Osstem Implant on mm. CE, ISO, FDA ja KFDA -sertifioitu.

Koulutus

Osstem AIC on Osstem Implant:n oma koulutuksia ja seminaareja ympäri maailman järjestävä organisaatio. Osstem järjestää lukuisia paikallisia Osstem Meeting -tapahtumia. Päätäpahtuma on vuosittainen Osstem World Meeting, jossa lääkärit voivat osallistua luentoihin ja käytännön koulutustilaisuuksiin.