Implanttihoito julkisella puolella

Hammasimplanttihoito julkisessa terveydenhuollossa.

Pääsääntöisesti hammasimplanttihoidot suoritetaan yksityisellä puolella, mikäli potilaalla ei ole jotain erityistä syytä, miksi hoito tehtäisiin julkisella puolella. Syitä voi olla mm. synnynnäiset puutokset hampaistossa tai lapsena saadut traumat tai erikoissairaanhoidon piiriin kuuluvat toimenpiteet. Aina kannattaa kuitenkin ottaa asia esille oman kunnan hammashoidossa ja tiedustella asiaa juuri sinun tapausta ajatellen.

Tietyissä kaupungeissa, kunnissa ja kuntayhtymissä on jo käytössä Osstem-hammasimplantit toisten hammasimplanttimerkkien rinnalla. Potilaalla on usein mahdollisuus valita kohtuuhintaisempi Osstem-hammasimplantti erityisesti niissä tapauksissa, joissa potilas itse vastaa implanttihoidon kustannuksista. Tästä syystä potilaan on hyvä tarkistaa, mitä hammasimplanttivaihtoehtoja on tarjolla, koska useasti vaihtoehtoja on useampi.

Valitse Osstem-hammasimplantit

Potilaana voit valita kohtuuhintaisemmat Osstem-hammasimplantit.

Yhden Osstem-hammasimplantin hinta potilaalle riippuu siitä, mitä potilas joutuu itse maksamaan:

Hoidon hinta koostuu käytettävien implanttien sekä proteettisten osien hinnasta, johon lisätään hoidon toimenpidepalkkiot sekä hammaslaboratoriokustannukset. Suomessa yhden hampaan implanttihoidon hinta vaihtelee n.900 € ja 3000 € välillä. Osstem-implanttien myötä voidaan hoidossa käytettävien osien kustannuksia alentaa.

Julkisen terveydenhuollon kilpailutusten johdosta voit nyt hyödyntää edullisempia Osstem-hammasimplanttien hintoja. Kysy hammaslääkäriltäsi lisää.